top of page

Over ons

Over ons

Welkom! Wij zijn Floris Hoogstad en Stan Heijens, twee neven die vorig jaar samen een bedrijf zijn gestart in digitale marketing. Na het volgen van verschillende cursussen hebben we ontdekt dat onze expertise met name ligt binnen social media advertising.

Onze kracht ligt in het combineren van content creatie met het strategische aspect van advertentiebeheer. Op deze manier kunnen wij uiterst effectieve marketingcampagnes realiseren. En met succes! Na een aantal geweldige samenwerkingen zijn we enorm enthousiast om nog meer bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun social media advertising.

Ons team

IMG_8850.jpg

Floris Hoogstad

4c6db041-f8b6-4fc7-81fe-bc86d4622ed2.JPG

Stan Heijens

Onze
kernwaarden

Creativiteit

Bij ons werk staat creativiteit centraal, daarom verdiepen wij ons ook in het creëren van advertenties. Wij zijn ervan overtuigd dat unieke ad creatives de basis vormen voor succesvolle marketingcampagnes. Daarom is dit naast advertentiebeheer onze expertise.

Communicatie

Wij hechten veel waarde aan open en snelle communicatie in onze samenwerkingen. Daarom zorgen we altijd voor korte lijnen en streven we naar proactieve communicatie. We houden onze opdrachtgevers direct op de hoogte van alle benodigde informatie. 

Resultaat

We zijn overtuigd van onze resultaten en meerwaarde. Dit realiseren we door de kosten van onze diensten te koppelen aan behaalde resultaten. Deze aanpak garandeert dat jij als klant altijd waar voor je geld krijgt. Het opbouwen van vertrouwen en wederzijdse toewijding aan het belangrijkste proces, namelijk samen groeien, staat hierbij centraal.

bottom of page